Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

WordPress website

WordPress wordt verspreid volgens de GNU Public licentie. Dit betekent dat je de software mag gebruiken en aanpassen naar eigen wens. Verder zijn er heel veel plug-ins en thema’s beschikbaar waardoor je relatief met weinig middelen een gewenst resultaat kunt behalen.

Is WordPress geschikt voor mijn bedrijf

Door het grote aanbod aan templates en plug-ins is WordPress geschikt voor veel verschillende websites. Van eenvoudige websites tot uitgebreide portfolio site’ s je zal niet snel tegen beperkingen aanlopen.

WordPress is gebruiksvriendelijk

Dankzij de website-editor, de thema’s en de plug-ins hoef je geen een regel code te schrijven om de website te maken die je wilt.

WordPress is Flexibel

WordPress sites zijn hosting en webdesign onafhankelijk, dit betekend dat je de website gemakkelijk kunt verhuizen naar een andere hosting partij en webdesign bureau. Als er op maat gemaakte plug-ins zijn geleverd kan hier wel een aparte clausule voor zijn gemaakt, maak hiervoor goeie afspraken met je webdesignbureau.

WordPress is zoekmachine vriendelijk

Je wilt dat jouw website vindbaar is in de zoekmachine. En WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk, WordPress genereert automatisch titel-tags en metabeschrijvingen voor al jouw pagina’s en artikelen. Hiermee worden zoekmachines op de hoogte gebracht van je content, waardoor deze geïndexeerd wordt en mogelijk hoger in de rankings wordt geplaatst. Daarnaast zijn er tal van prima SEO plug-ins om je website zeer zoekmachine vriendelijk te maken.

WordPress is schaalbaar

De kern van WordPress-software kan worden uitgebreid met WordPress-plug-ins. WordPress-plug-ins zijn stukjes software die u naar uw website kunt uploaden om meer functies toe te voegen (zoals e-commerce, SEO, back-ups, contactformulieren en meer).